Over Hanze Afbouw

 Wanneer kwaliteit en vakmanschap samen komen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hanze Afbouw heeft een jarenlange ervaring in het afwerken van uw wanden en plafonds. Wij spuiten latex, gespoten sierpleister (brander diamant), spackspuiten, pleisteren en de decoratieve afwerking brander stucco mat. En dit in de kleuren die u wenst. Uiteraard kunt u ook voor een kleuradvies  bij ons terecht, zodat wij samen zorgen dat uw project een succes wordt.

Meer weten?, bel of mail ons en wij zorgen ervoor dat uw wensen door ons worden vertaald tot een prachtig resultaat en waar u jarenlang plezier van heeft.

Mijn naam is Robin van de Velde. Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben was ik toe aan een volgende stap en een nieuwe uitdaging. Zelf alles regelen vanaf het eerste contact met de klant tot en met de oplevering van het project.  De klanten blij maken en ontzorgen dat is wat ik wil.  Een tevreden klant is de beste reclame.  Zodoende heb ik mijn eigen onderneming opgestart Hanze Afbouw. Wilt u meer over mij weten? U kunt me altijd bellen en/of mailen en overtuig uzelf van mijn kwaliteiten.