Spackspuiten op uw wanden en plafonds is een mooie manier om de woning snel te voorzien van een afwerking, vooral in de licht getinte kleuren een mooie keus. Wilt u een duurzamer product en stelt u meer eisen aan uw wanden en plafonds kwa hardheid stootvast reinigbaarheid en kleur, dan raden wij u aan om een spuitpleister te nemen die daar geschikt voor is. 

Standaard spuitwerk

Standaard spuitwerk wordt in nieuwbouw of bestaande woningen veelal gebruik om de plafonds of wanden af te werken. De pleister is geschikt voor repareren, egaliseren en afwerken van diverse ondergronden. De eerste laag (de meslaag) wordt eerst aangebracht. Na droging van de eerste laag (de meslaag) worden de wanden of plafonds afgekorreld. De uiteindelijke korrel kunnen we afstellen op fijn of grof. Dit wordt in overleg met de klant bepaald.

Briljant spuitwerk

Waar er meer wordt verwacht en een mooier resultaat en kwaliteit moet zijn, is Briljant spuitwerk de oplossing. Het product is vele malen harder dan standaard spuitwerk, dus kans op beschadiging is minder aanwezig. Brander Briljant is op alle kleuren leverbaar. Zeer goede reinigbaarheid, hardheid en slijtvast.

Diamant spuitwerk

Brander diamant is een afwerking waar zeer specialistisch werk gevraagd word. Het is een zeer fijne korrel waardoor je wand afwerking erg strak is. Omdat de korrel erg fijn is, moet de ondergrond strak zijn. En vraagt veel kennis van de spuiter. De korrel is zeer hard en stootvast wat een prachtig eindresultaat geeft. Op alle kleuren leverbaar.