Speurt u al lange tijd naar een goede stukadoor in Kampen? Kijkt u dan eens een dorp verder! De beste stukadoor in de regio Kampen vindt u namelijk in IJsselmuiden. Hanze Afbouw is dé expert in spackspuiten, lijsten zetten, sausen en het geven van kleuradvies. Het stukadoorsbedrijf van Robin van de Velde zorgt voor de perfecte afwerking van uw bouwproject.

Stukadoor Kampen

Spuitwerk door dé stukadoor nabij Kampen

Om uw muren de welbekende finishing touch te geven kunt u kiezen voor spuitwerk. Het perfecte alternatief voor schilderwerk, waarbij er geen strepen op de muur achterblijven en de klus bovendien een stuk sneller geklaard is. Spuitwerk is bij uw favoriete stukadoor nabij Kampen mogelijk in diverse varianten. Zo kunt u kiezen tussen standaard spackspuitwerk, briljant spuitwerk en diamant spuitwerk.

Standaard spuitwerk: spackspuiten

Met standaard spuitwerk bedoelen we spackspuitwerk. Hierbij wordt uw muur of plafond voorzien van een gekorrelde afwerkingslaag. Hoe groot de korrel is bepaalt u zelf. Het geeft uw wanden een robuuste, maar tegelijkertijd nette uitstraling.

Spackspuiten met een spuitmachine gebeurt door uw stukadoor nabij Kampen in twee fasen. Als eerst wordt de meslaag aangebracht, die de wand egaliseert. Zo worden eventuele kuiltjes in de muur onzichtbaar. Hierna volgt de afkorrellaag, die de uiteindelijke structuur bepaalt.

Briljant spuitwerk

Natuurlijk is al ons spuitwerk briljant te noemen, maar deze term slaat in dit geval niet op de kwaliteit van onze werkzaamheden. Briljant is de benaming voor de sierpleister van Brander die we gebruiken. Van dit spuitwerk maakt u gebruik wanneer u de kans op eventuele beschadigingen wilt beperken. Briljant sierpleister is namelijk zeer hard materiaal, dat beslist tegen een stootje kan.

Diamant spuitwerk

Diamant afwerkpleister is zo mogelijk nog harder dan briljant en kenmerkt zich door een zeer fijne korrel. Dit zorgt voor een strakke afwerking van uw muur of plafond. Het gebruik van diamant spuitwerk houdt ook in dat de ondergrond uitermate vlak moet zijn. Het aanbrengen van diamant spuitwerk is een specialistische klus, die alleen een ervaren stukadoor uit Kampen voor u kan uitvoeren.

Ook decoratief spuitwerk en sauswerk door uw stukadoorsbedrijf uit Kampen

Naast voor bovengenoemde spuitwerkzaamheden kunt u de beste pleisterwerker en stukadoor uit Kampen inschakelen voor decoratief spuitwerk en sauswerk. Met Brander stucco mat krijgt uw woning een ongeëvenaarde sfeer. Het materiaal is te verkrijgen in liefst 54 kleuren, dus voor ieders smaak geschikt. Sausen kan zowel met een roller of een latexspuit.

Is uw woning ook toe aan de afwerkingsfase? Dan bent u bij stukadoorsbedrijf Hanze Afbouw aan het juiste adres! Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen met 038 – 23 03 733 of een mail te sturen naar info@hanzeafbouw.nl. Hanze Afbouw: uw favoriete stukadoor rondom Kampen!